lambali radyo 

kapat
  1. * *
    isin karaca sarkisi.

Uyandım aynalar
    Saatler dönüyor anladım
    Sen olmasan da

Saklandım hüznümden
    Gerçeği bilerek susmak
    En zoru olsa gerek of
    Bir kalp daha unutulmuş
    Söyle kimin umrunda
    Bir ders daha öğrenilmiş
    Sevgilim senin uğrunda

Ne yazık başka mutlu bir final yok
    Bu eski kırık dökük senaryoda
    Ne yazık başka mutlu bir kanal yok
    Bu kırık dökük lambalı radyoda
    #3719378 (papagan, 25.07.2008 16:57)

© 2008 - uludağ sözlük

lambali radyo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lambali radyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lambali radyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » anti klise timi » ebleh nufus artisinin onlenememesi » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » kopek kovalarken ters takla atan insan » volkan demirel » izmir » hali bombardimani » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » taye taiwo » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » marti » gislaved » nivea » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dogunun limanlari » issiz adam » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » sorun kurdun kendisidir » defansif orta saha » sabah » dugmele dugmele » besir atalay » rafizm » guzellik salonu » johnny deep bizi de dep » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » ewentry » dertlerin kadini oldum » werder bremen gorunumlu anadolu takimi