lalapunx 

kapat
  1. sanki bir yerden tanıyacagım ben bu arkadası ama haydi hayırlısı *. bu arada hoşgelmiş.
    (bkz: sözlükteki bursa erkek liseliler) desem ???
    (montajelemani, 15.05.2006 10:58 ~ 15:25)
  2. neden bilmem ama pek merak ettiğim, hoşgelmiş yazardır.
    (the kene, 15.05.2006 10:59)
  3. sadece ve sadece içeriği görülemeden son girdiği entrylere bakılarak almanya veya hollanda'da bir üniversitede ekonometri okuyan, odasında rolling stones afişleri bulunması muhtemel ve bir punkçı olduğu tahmin edilebilecek ikinci nesil yazar adayı.*
    (july4th, 15.05.2006 15:18)
  4. gercek hayatta caylakligin "c" sini görmedigim, her konuda engin bilgiye sahip :P, punk music dinlemeyi ve punk kardesligini bir yasam tarzi haline getirmis, ekonometrinin kralini bitirip Almanya da Uni-Dortmund ta da ekonometrinin kralicesi "BWL" okuyan,grubumuzun Admin i, kizlarin merkezi, Avrupa nin ikinci fatihi (ki sirf bu sebepten evinin duvarinda gittigi sehirlerin isaretli bulundugu Avrupa haritasi olan),Almanya daki Türkrock konserlerin canli takvimi ve Erden Abi nin biricik ekürisi! Ayni zamanda Bursa erkek lisesi mezunu ve hayatta tartisarak en cok ayar verdigim ve ayar aldigim, sagduyu abidesi...
    (Justice of the Peace, 16.05.2006 00:14)
  5. an itibatiriyle, kafasını ukte ile bozan, adeta sözlüğe ukte bombardımanı yapan yazar. *
    (trablus, 19.05.2006 10:56)
  6. an itibarıyle 71 uktesi bulunan çiçeği burnunda yazar hoşgelmiş ukteler getirmiş
    (enterezan, 19.05.2006 11:00)
  7. Parasını verdim, entry'sini yazarım dedigim, Almanya'dan kesin dönüşümün sabahında beni yolcu eden grubun ruhani liderligini yapan ve elime tutuşturdugu hamburger poşeti icinden, kendisinin model araba kolleksiyonunun en degerli parcasını bana hediye ederek istanbul'a gelene kadar elimde taşıdıgım bu model arabanın yine bagaj taşıyıcısı arabada kaybolmasını duysa son derece müteessir olacak naif, kibar, kurallara uyan, bazen uydugu kuralların komikligine kendisininde dayanamadığı ve güldügü dost arkadaş dert paylaşıcı.
    (survivor, 20.05.2006 06:10)
  8. Penceresinden baktığı o meşhur yurt odasının duvarında ziyaret edilecek şehirlerin üzerine askeri strateji haritaları misali kücük bayrakcıklar asarak oraları feth etmeye calışan nadir insan, delikanlı adam.
    (survivor, 20.05.2006 06:12)
  9. (bkz: korrekter Mensch)
    (Justice of the Peace, 20.05.2006 19:50)
  10. model araba sektöründe böyle bir gelecegi gördügü icin textil sektörüne el atasi punker!
    (Justice of the Peace, 20.05.2006 20:14)
  11. ukte makinasi.
    en cok uktesini doldurduğum ve uktelerinde de anladığım kadarıyla ilgi alanları bir hayli geniş,sanırsam bilgili insan *
    (aby, 21.05.2006 12:01)
  12. Model arabaya olan uktesini tekstil sektöründeki başarılı çalışmalarıyla gideren ogame platformunda sınırsız ton balığı tadında imparatorlukları ve ayları olan evrenin sahibi, ışınlama makinası tamircisi.
    (survivor, 22.05.2006 04:19)
  13. hertürlü muhabbette muhalif davranmanin dayanilmaz hafifligini yasayan, bundan aldigi hazlardan dolayi kendini muhalefet bagimlisi haline getirmis olan,her konudan azcik birsey bilen fakat benim limitlerime yanasamamis internet kurdu, bizim kanki, bursani gülü, dortmund un papatyasi..
    (besserwisser, 03.06.2006 00:43)
  14. (bkz: tertip)
    (ireland, 07.08.2006 18:37)
  15. tertibim.
    (africa, 08.08.2006 00:31)
  16. 6 ay boyunca erisimin saglanamıyacagi bir user
    (bkz: 311 inci donem yedek subay sinav sonuclari)
    (lalapunx, 10.08.2006 17:56)
  17. Çavuş diplomasını alan tüm 311 ler gibi Piyade Onbasıdan cavusluga terfi etmiş yazar
    (lalapunx, 29.10.2006 12:41)
  18. aradaki km farkinin su zamanlarda max seviyelerde oldugu, uludag sözlüge katkilarinin devam ettigini görüp sasirdigim en büyük askerimiz
    (Justice of the Peace, 25.11.2006 13:11)
  19. yakında aktif olabilecek çavuş yazar
    (lalapunx, 01.01.2007 13:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mahir cayan » lewes » iyisi mi » fuat karip » roj » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » judas » dumbbell » bir genc kizin gizli defteri » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » adnan polat » kuafor » yurumek » marabam var » moliere icin » acik kalmis fermuar » dani filth » sozluk yazarliginin rutine binmesi » hayal kurmak » justine henin » hellcommander » benzine yapilan zam » ucakta cep telefonu ile konusan insan » hataliyim sikiyosa ara » anadolu universitesi » hop osurup hop kalkmak » psp » mad jack the pirate » yilmaz morgul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa