lakin oyle yapmisimdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lakin
  2. aradik lakin boyle bir sey bulamadik
  3. hizimi aldim lakin viraji alamadim
  4. aramaya inandim lakin var bi pustluk onda
  5. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  6. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  7. oyle bi
  8. vur da oyle git
  9. bu da oyle bir ask
  10. o ne lan oyle

© 2008 - uludağ sözlük

lakin oyle yapmisimdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lakin oyle yapmisimdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lakin oyle yapmisimdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tkp » oskanyan a tayyip erdogan ayari » leonardo de deus santos » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » rate my boobies » ahmet buhan » tevessul etmek » thunder ekmegi » koc burcu kadini » hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » cuk gibi insan » unutulmayan melodiler » imhotep » unutulmak » makale araniyor duyurulari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » falyanos » test cozerken muzik dinleyen hoduk » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » hicbir sey paylasilmayan birini unutmaya calismak » genelkurmayin hesap vermemesi » umbertobaggio nun turkiye ye ucak gemisi almasi » namussuz aksamlar » dave seaman » teknik direktor atamak » ailelerin yazdigi notlar » osman pamukoglu » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » wannsee konferansi » dusunce baloncusu