lakin hakediyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. millet bunu hakediyor
  2. benim tum eserlerim artilanmayi hakediyor
  3. lakin
  4. aradik lakin boyle bir sey bulamadik
  5. hizimi aldim lakin viraji alamadim
  6. aramaya inandim lakin var bi pustluk onda

© 2008 - uludağ sözlük

lakin hakediyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lakin hakediyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lakin hakediyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ece erken » unitaryenizm » zehir » sozlukteki kizlar » alternativa » yusuf guney » engelaar » selcuk yula » unutulmayan melodiler » sonu guzel olan sarkilar » kimbo » luciddreaming » kacak viski » dun yine sokaktaydim » ilk once kim istifa edecek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » dombey » issiz adam » yuksek muhendis » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » ucuncu dunya ulkeleri » kinis » emre belozoglu » tescilli marka » halit akcatepe » alone with everybody » yol su elektrik » pkk nin balonu cabuk sondu » spor medyasinin fatih terim i sindirememesi » ankarali namik