laiklik sayesinde seriat istemek 

kapat
  1. bu ne yaman çelişkidir. şeriat ile yönetilen ülkelerde laikliği istemek g.t ister. ancak laik bir ülkede bunu yapabiliyorsun.

eee bundan güzel * bir yönetim biçimi olabilir mi?
    #2996831 (trablus, 13.02.2008 12:32)

© 2008 - uludağ sözlük

laiklik sayesinde seriat istemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. laiklik sayesinde seriat istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laiklik sayesinde seriat istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hordes of chaos » ari sokmasi » boyu 1 80 olup 36 numara ayakkabi giyen kiz » yabanci kadin orospudur » kisil » moderasyonun basina haluk ulusoy un gecmesi » olurmuuu » summer s gone » sigara » equilibrium a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games