laiklik mi kaldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sende kaldi bende kaldi
  2. laiklik
  3. laiklik ve ataturk
  4. laiklik vs bekaret
  5. bati ve laiklik
  6. laiklik salatasi
  7. laiklik mesaji
  8. 12 eylul ve laiklik
  9. kahrolsun laiklik
  10. turkiye de laiklik

© 2008 - uludağ sözlük

laiklik mi kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. laiklik mi kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laiklik mi kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disko krali » sehid » caca » mr and mrs brown » the best damn thing » zall kimdir » imminent » mutlulugun tek yolu yoktur » tom bombadil » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » maddeler halinde konusan insan » open office » chewbacca nin aslinda che olmasi » bir deniz gider bin deniz gelir » heresy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » matrixxx » benim niye yok » sirraid » banu avar » rahatsiz adam » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » megadeth dinlerken ders calismak » who is the gossip girl » addictive drums » polo tisortle namaz kilmak » mardin » jolly joker balans » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » michael jackson