laikligin tanimi yok diyenlere sasiyorum 



kapat
  1. BIRAKIN LAiKLiKLE iLGiLi KiTAPLARI, AZ BUÇUK ANAYASA HUKUKU YA DA iDARE HUKUKU KiTABI OKUMUŞ iNSANIN BiLE KURABiLECEĞi BiR CÜMLE.

    BiLMEDEN SALLAMAK, EFENDiM LAiKLiK NEDiR, HEE BiR TANIMLAYIN ŞU LAiKLiĞi DESEN KiMSEDEN SES YOK. SESiNi ÇIKARAN DA DiYOR Ki DEVLET DiNE KARIŞIR, E BE ADAM DEVAMINI NiYE SÖYLEMiYORSUN DiN DE DEVLETE KARIŞIR MEALiNDEN CÜMLELER KURAN BiR BAŞBAKANLA YÖNETiLEN ÜLKEDE LAiKLiĞiN TANIMININ YOK SANILMASI NORMALDiR ASLINDA VE BU ŞAŞIRMA CÜMLESiNi KURANLARA ŞAŞIRMAK LAZIMDIR.

    LAiKLiK SiZE iLK OKULDA ÖĞRETiLEN DiN VE DEVLET iŞLERiNiN BiRBiRiNDEN AYRILMASINDAN ÇOK DAHA FARKLI BiR KAVRAMDIR, SiZE iLKOKULDA YANLIŞ ÖĞRETTiLER DiYE iLKOKUL BiLGiLERiYLE BAŞBAKANCILIK OYNAMAK DA NERDEN ÇIKTI... ÖĞRENiN BEYLER VE BU ŞAŞIRAN iNSANLARIN SAYISINI AZALTIN.

    (bkz: LAiKLiK)
    #3485985 (hayirli1i, 03.06.2008 01:20)
  2. türkiye halkını çocuk gibi gören bir kitle var. her zaman kontrol etmek lazım diyolar. haklılığını, haksızlığını sikitredelim bi. ulan 2008 yılında, tek kutuplu dünya konjonktüründe yaşıyoruz. sen sike sike özgürlükçü yaklaşacaksın halka. laikliğin de özgürliükçü tanımını yapacaksın. yaklaşmassan, sert öğretmen havalarına girersen zaten ne oy alabilirsin, ne de insanların gözünde sevilen bir tip olursun. ha ne oluyo allahın salağı geliyor, daha özgürlükçü göründüğü için, halkla daha yakın göründüğü için iktidar oluyor. sen de ağlıyosun. kendi düşen ağlamaz kardeş. sana şu kadar acıyosam namerdim ama zengini daha da zenginleştiren, fakiri daha da fakirleştiren bu iktidar altındaki coğrafyama acıyorum bak.
    #3486041 (greenplastic, 03.06.2008 01:34)
  3. okuduğunu anlamayanlara şaşırmak.
    #3486042 (eageans, 03.06.2008 01:35)

© 2008 - uludağ sözlük

laikligin tanimi yok diyenlere sasiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. laikligin tanimi yok diyenlere sasiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laikligin tanimi yok diyenlere sasiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» langaza » iyi kalpli olmak » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » askerligi seven insan » nevarki » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » phoenix » alevilik bir mezhep degildir » giresun » uludag sozluk moderasyonu » osmanli devleti » hepsi » pablo escobar » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » audi r8 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » exodus » ortadogu » living in a world without you » ugur isilak » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » yaran msn nickleri » gossip girl » ilhan berk » asik olunan kiza naber lan top demek » adem » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » sozlukte pazartesi sabahi » iki sozluk yazarinin evlenmesi » halklar kardestir lan cahil aptal » cuneyt akeroglu