laikler masondur 

kapat
  1. çok iddialı bir laftır elbette, ama delilleri de vardır. bir ton delili burada anlatmaya uğraşmak yerine cem yılmaz'ın anadolu rock esprisinde olduğu gibi bana inanmıyorsun di mi o zaman beni s.tret ulu bilge yalçın küçük türkiye'yi yahudilerin kurup idare ettiğini söylüyor demek isterim. baas rejiminin teorisyeninin bir yahudi olması da arap milliyetçiliğinin şu anki dandikliğinin israil amaçlarına hizmet etmesi sonucunu ve islam üzre olan bir ortadoğunun islam dışı bir idareye sahip küçük adacıklardan oluşmasının izahı bu gibi geliyor. of, hava sıcak zati, garpuz kestim , yenni ?
    #3627268 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 06.07.2008 14:03)
  2. hiç bir cemaat tarikat üyesi mason olamayacağı içindir ki mason olan kişilerin içinde laik devlet düzenini benimseyenler elbette olabilir. ama en azından tarikatçı, cemaatçı yoktur içlerinde masonların.
    #3627300 (arude50, 06.07.2008 14:10)
  3. tüm dindarlar da yobazdır gibi saçma bir laf. *
    #3627310 (dreamsworkers, 06.07.2008 14:12)
  4. laikler masondur demek iddialı bir cümle olur, ayrıca bizim derdimiz laiklerle değildir. zaten bir insan laik değildir, devlet laik olur birey laik olamaz- kişi eğer inançsız değil ise- bu da ayrı bir mevzudur.

ama şunu diyebiliriz ki masonluğu seçen bireyler tüm dinlere eşit mesafededirler ve deistirler.
    #3627311 (enderun sevgiler, 06.07.2008 14:13)

© 2008 - uludağ sözlük

laikler masondur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. laikler masondur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laikler masondur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anlam kusan entryler » radyo » mini etek » abi beni yika » uludag sozluk » powerball » eksi sozluk » pakistan » yaran olaylar » resul balay a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games