laik islamci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. devlet laik olur birey laik olamaz yanilgisi
  2. devlet laik olur birey laik olamaz
  3. laik futbol laik taraftar
  4. laik olunmaz laik dogulur
  5. islamci
  6. kapitalist islamci
  7. islamci fasizm
  8. islamci olmak
  9. pop islamci genclik
  10. hem islamci hem de devrimci

© 2008 - uludağ sözlük

laik islamci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. laik islamci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laik islamci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ugur bocegi » max j » mavi jeans in yanina bordo isimli dukkan acmak » kirmizi baslikli kizin ormana girememesi » basimi ortuyorum beynimi degil » keyfxwesh » uludag sozluk un borsaya kote olmasi » hayrettin demirbas » sarisin deniz kizi » serpil cakmakli » kirima ugramak » jay jay justified » maden ocaklari » bu da mi gol degil » mithat sukru bleda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran sevgili diyaloglari » duvar » murat karayalcin vs melih gokcek » sevgiliden uzakta kalmak » 2000000000000000000000000000000000 » ntv muhabiri » senden sonra » doktorluk » su gibi » karakol cemiyeti » arvo part » serhat eyuboglu » cuma saatinde basin toplantisi yapan chp » hikaye anlatan sarkilar » sozlukten top kesme ornekleri