lahmacun cinayeti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ask cinayeti
  2. ipekbocegi cinayeti
  3. fantezi cinayeti
  4. makarna cinayeti
  5. bir cinnet i ask cinayeti
  6. papa cinayeti
  7. yolpalas cinayeti
  8. tokat cinayeti
  9. tutku cinayeti
  10. cinayeti gordum

© 2008 - uludağ sözlük

lahmacun cinayeti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lahmacun cinayeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lahmacun cinayeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 ekim 2008 juventus palermo maci » tularemi » 90 larin sonunda 2000 lerin basinda cocuk olmak » imam gazali » kendini fasist sanmayan ulkucu » odtu iktisat vs odtu isletme » avrupa birligi » luis aragones » senses tied » hepimiz kiroyuz » i m with you » hijyen teorisi » iri memeleri olan kiz » emo yanlisi akp ci kurt » genelkurmay bu kez hesap versin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cikolatali gofret » bahadir boysal » breakfast at tiffany s » ketoral sampuan » anneyi ozlemek » bakkaldan orgazm sigarasi istemek » yazarin kimligini ifsa etmek » kadinlarin akillarini surekli mesgul eden konular » yarim vole » forum sitesi kurmanin dayanilmaz hafifligi » onkyo » yanagina sis sokan insan » italik yazasim var » asirlara meydan okuyan sozler » dollerim seni