lagim 

1. bok yolu.
    (laz pacino, 21.03.2006 21:11)
  2. 1 . Bir yerleşim merkezinde pis suların akıp gitmesi için yer altında açılmış kanal, geriz.
    2 . tarih Düşmanın kale duvarlarını yıkmak veya düşman ordugâhına zarar vermek amacıyla, düşman siperlerine doğru yer altından açılan dar yol:
    "Eğrikapı, girmek için başlıca bir hedef olmuştu, oradan lağımlarla suru yıkmaya girişilmişti."- Y. K. Beyatlı.
    (fehimsiz ekmek, 05.07.2007 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» giyinmesini bilen erkekler » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » afyon kocatepe universitesi 2008 bahar senlikleri » tantuni » mekanik titresimler » ritalin » hepsi posta da sloganli reklam » vakifbank gunes sigorta » vecihi » sinav dergisi » bira sisesine isemek » bizkacparayiz com » dalton ana » ne desem inanirsin » direc t » uc maymun » gecmis » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » tofas » davutsu » su uyur ibne uyumaz » sattim kanalturk u sizi de saticam » space » rapidshare den nefret etme nedenleri » sac kurutma makinesi » okuldan nefret ediyorum » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » anne terligi » pharmaton21 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa