lafini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lafini bil de konus
  2. lafini geri al
  3. lafini sasirmak
  4. lafini balla kestim
  5. bir sigaranin lafini yapmak
  6. 31 lafini duyunca gulen insan
  7. para lafini duyunca kacisan moderatorler
  8. ibne lafini kufur olarak kullanmak
  9. her bokun basina hepimiz lafini eklemek
  10. ataturk lafini duyunca korkan seriatci

© 2008 - uludağ sözlük

lafini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lafini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lafini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lala huseyin pasa camii » 5 nci nesil yazarlar ile kirolarin ortak paydalari » bafra armuttepesi yayla senlikleri » fenerbahce org » evrim teorisi » gopak » amish » kendi giyecegini uretmek » oss de soruyu okurken dalip gitmek » foster valley a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci