lafina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. paylasmak lafina bayiliyorum
  2. kendi lafina gelmek
  3. kari lafina alinan kadinlar
  4. haklisin lafina uyuz olmak
  5. sacmalama lafina uyuz olmak
  6. aldanma cahilin kuru lafina
  7. basbakanin her lafina kulp arayan zihniyet
  8. bundan sonra senin hicbir lafina inanmam
  9. insan modeli lafina bu kadar takan insan
  10. ayar lafina ayar olan yazarlar

© 2008 - uludağ sözlük

lafina başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lafina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lafina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» special k » metallica yi abartmak » alejandro amenabar » otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin » 1754 » la liga da oruc tutmayan on ecnebi futbolcu » limbonic art » rieti grand prix » pulsar » charles darwin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games