lafin gelisi arkadas kendisini hic tanimam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lafin gelisi
  2. lafin gelisi mahmut
  3. kendisini tanimam bir iki sevismisligimiz vardir
  4. lafin boku
  5. lafin koymasi
  6. uzun lafin kisasi
  7. lafin gelisine vurmak
  8. iki lafin belini kirmak
  9. bu lafin altinda kalacagina
  10. uzun lafin tarifesi

© 2008 - uludağ sözlük

lafin gelisi arkadas kendisini hic tanimam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lafin gelisi arkadas kendisini hic tanimam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lafin gelisi arkadas kendisini hic tanimam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» for the girl » niyetsiz sozluk » shawn marion » ask acisi ceken erkek » vapurda aglamak » dogubayazit » ertugrul saglam » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » aynadaki yuzunun karsiligi benim » ua cennet » gem of true sight » iyiler siyah giyer » piti » isiniz bitince sifonu cekiniz » why high one why » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » gaziosmanpasa kultur merkezi » as i am » hasip ile nasip » serhan kelleozu » tom bombadil in basbakan olmasi » 128 » oliver y benji » something s missing » freedean » talih kusu » ali riza yildiz » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » acarlar bp