lafim mimarlik okuyamayacak olanlara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kitap okuyamayacak kadar cahil olmak
  2. maranda ya bir cift lafim var
  3. sana iki cift lafim var
  4. sanatina lafim yok ama karakterini begenmiyorum
  5. got olanlara balon
  6. got olanlara caylar muesseseden
  7. fakir olanlara imrenmek
  8. evlenecek olanlara tavsiyeler
  9. sevgilisi olanlara satasmak
  10. irak ta olanlara bir dur demeli

© 2008 - uludağ sözlük

lafim mimarlik okuyamayacak olanlara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lafim mimarlik okuyamayacak olanlara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lafim mimarlik okuyamayacak olanlara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masumlugu kanitlanana kadar her insan sucludur » forum sitesi kurmanin dayanilmaz hafifligi » samsun icerek vatani kurtaran solcu » sevgiliye hitap bicimleri » 4 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » sehit » fethullah gulen » sessizlik » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » serbest muhasebeci mali musavir » en az uc emo dogurun » sozlukteki darbeciler » internetten kontor yuklek icin yapilan diyaloglar » duzce » otisabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » annenin degerinin anlasildigi anlar » guntekin onay » marti etinden doner yapmak » mini cooper » istanbul kultur universitesi » gul ki » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » miknatis adam » kofte » sigaranin icinden odun parcasi cikmasi » ask mesk yok » halkevleri » cemsbg » taksilerde sigara yasagi » seri eksi oy veren ibne