lafim kendime ha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. maranda ya bir cift lafim var
  2. sana iki cift lafim var
  3. sanatina lafim yok ama karakterini begenmiyorum
  4. kendime
  5. kendime varamayisim
  6. kendime kiziyorum
  7. kendime asigim
  8. kendime cok guveniyorum
  9. tutunup kendime
  10. kendime kiyamam

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aziz amca game over » hic yoktan iyidir » sivasspor un dordunculuk itirazi » renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak » hakan kadir balta » ya tahammul ya sefer » sen soyle hayat » i have forgiven jesus » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » bircok sozluk yazarindan hoslanmak » metin ustundag turkcesi » kurmak » 10 mayis 2008 trabzonspor fenerbahce maci » pastirma » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » hz isa » yagiz » aykut ercetin » en derin aci » ucurumlari sevenlerin kanatlari olmali » 1 mayis 2008 » amy winehouse » grand theft auto 4 » form is temporary class is permanent » 9 mayis 2008 aktutun karakol baskini » anketin zararlari » orijinal kelime obekleri » kalabalik ve mutlu » koyun genclik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa