lafalimpics olimpiyatlari nda gercek kotuler i tutmak 

kapat
  1. (ön edit: 45 karaktere sığmadı gerçek kötüler malesef, o kadar karaktersizlermiş. ama ben yine de severim ayrı.)

tıpkı road runner'da coyote'yi tutmak ya da tweety'e karşı sylvester gibi bir şeydir bu.

çocukluğumdan hatırlarım da lafalimpics olimpiyatlarinı. 3 grup vardı: gerçek kötüler, scooby doobiler ve ayı yogiler. pek bir beğenirdim hani, aralarında amansız mücadelere girerler, lakin gerçek kötüler bir türlü kazanamazdı.

ta o zamanlarda bile adalet olmadığını düşünürdüm çizgi filmlerde bile. bu nedenle gerçek kötüleri tutar, onlar puan kazandıkça sevinir, şikeyle aldıkları puanlar geri alınınca üzülür, ekrana çıktığında havalara uçar, o gıcık scooby'i görünce sinir olurdum.

evet bir kere kazanmışlardı, yok yok iki defa aslında. ama birinde geri alındı birincilikleri. diğeri ise tescillenmişti. sonunda birinci idiler. o günü çok iyi hatırlarım, sevinçten ağlıyordum neredeyse. hatta sokakta çocuklara bisküvi bile dağıtmıştım, sanki ben çocuk değilmişim gibi.

(bkz: 80 lerde cocuk olmak)
    (larker, 07.03.2007 18:50)
  2. scooby dooby takımındaki mavi şahin'e gıcık olmakla eşdeğer duygudur.
    (chilavert, 07.03.2007 18:53)
  3. cadı silaya aşık olan çocuğun yaptığı bir diğer eylem... * *
    (faydamaksimizasyonu, 07.03.2007 19:02)
  4. pıh pıh diye gülen adını hatırlayamadığım köpeği sevmekle eşdeğer eylem.

edit:değerli ile karıştırılan ve adı mumbly olan köpek imiş bu hayvan.**
    (Stormbringer, 07.03.2007 19:06 ~ 08.03.2007 09:09)
  5. (bkz: lafalimpics olimpiyatlari)
    (thedewil, 07.03.2007 19:13)
  6. biraz farklılık, biraz muhaliflik. o aptal iyiler takımını tutmaktansa kötüleri tutmak, kazanamayacağını bile bile kendini kaptırmak. şirinler izlerken gargamel'in bütün şirinler'i yok etmesini istemek gibi.
    (martilarisevenadam, 07.03.2007 19:52)
  7. gelecekte fenerbahçe yönetimine girmesi muhtemel yavrucakların yaptığı eylemdir. **
    (TTTDDD, 07.03.2007 19:58)
  8. cüneyt arkın'lı, kemal sunal'lı filimlerde yadigar ejder'i tutmak gibi. ben hep yadigar'ı tutardım. mazluum, mazlumu getirin bana diyen adama küfür ederim hep. kemal sunal'a da bu yüzden gıcığım vardır.
    (martilarisevenadam, 07.03.2007 20:03)
  9. ben ayı yogi tayfasını tutardım , ya ayı yogi ve tayfası bçyle daha halktan , daha sizden bizden kimselerdi ondan yani , bi de ayı yogiler kazanınca evde bayram havası yaratırdım ki allah benim de tepemden baksın.*

tanım : çocukkken yapılan abukluklara verilebilecek örnek bir hedeizm davranışı.
    (altobelli, 09.03.2007 17:44 ~ 17:45)
  10. hep üzülen taraf olmak.
    (exiq, 09.03.2007 17:45)
  11. "iğrenç scooby takımını tutacağıma gerçek kötüleri tutarım" durumudur. o ne yapmacıklıktır öyle... bir de batman'in mavisi gibi bir şey vardı, mavi şahin. ne kasıntıydı o öyle. yogiler iyidir ama.*
    (uieat, 09.03.2007 17:48 ~ 17:49)
  12. kaybetmeyi önemsememek.

(bkz: sanatsal sinema malzemeleri)
    (fatality of fantasy, 02.06.2007 19:05)
  13. çocukken ben de scoobyleri tutardım. yogiler kazanınca da buruk bir sevinç yaşardım. ama büyüdüm, alemin hiç de o kadar iyimserliği haketmediğini düşünerekten şuan olsa gerçek kötüleri tutardım. amerikan sinema kültüründe hollywood neyse hanna barrada çizgi film için odur. klişeler, iyimserlik aşılaması ile uyutulmuşuz. ama çocukluk işte.
    (risorder pejmurder, 01.11.2007 00:53)
  14. road runner i yakalamaya calisan coyote yi tutmaktan jerry i yakalamaya calisan tom u tutmaktan hiçbir farkı olmayan benim de yaptığım ve şimdi olsa yine yaparım dediğim tabularını yıkmış çocuk eylemi.
    (minik mavi balina, 10.01.2008 00:11)
  15. (bkz: loser)

en güzeli taraf tutmamaktır. böylece hem hile yapılırken mutlu olunabilir hem de aptallık sonucunda kaybedilen yarış için rahatça yorum yapılabilir.
    (nesesi yeter, 10.01.2008 00:16)
  16. halen daha gün içinde bir kanalda yayınlanırken arada sırada denk geldiğim zaman içten içe yıllar sonra büründüğüm duygudur. ama unutmamak lazım ki hayatta ya yogiler kazanır ya scoobyler, kötüler hep kaybeder.
    (arude50, 08.05.2008 01:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kahkaha atmak cok kotu » mushroomhead » daniel amokachi » ebeveyn » manchester city » hz muhammed doneminde kadinlarin daha ozgur olmasi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » turkiye pasaportu » beni burda birak » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » take me shift me » kuskus makarna » amado mio » barisarock » kursun gecirmez corap » yaran videolar » twilightismyrobe » mac bitti hala gol yiyoruz » edward norton » al fadimem » bruce dickinson » babaeski nin tarihi eserleri » fucking is nothing without love » nada » van basten misin umit karan » kralice 2 elizabeth » 56 lar » everything is gonna be alright » mortal kombat 3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa