lafa dun ne oldu biliyor musun diye baslamak 

kapat
  1. evet biliyorum diye cevaplandığı takdirde hafiften morarma durumlarının oluşacağı,windows un güvenlik açıkları kadar *öt edilmek için yeterli açığı bulunan anlamsız bir sözcükler bütünü
    (bkz: fıkra anlatayım mı?)
    (bkz: ama biliyorsan anlat mıyım)
    #599810 (BlindGuardian, 02.09.2006 10:29 ~ 10:32)
  2. (bkz: bakın bakın ne anlatacağım)
    #599830 (fth, 02.09.2006 10:52)
  3. kısa bir sessizlikten sonra durumu kurtarmak amacıyla kurulan en iyi cümle başlangıcıdır .
    #599858 (enterezan, 02.09.2006 11:28)
  4. +ne oldu biliyor musun?
    -hayır bilmiyorum.
    #599890 (balbassar, 02.09.2006 12:01)
  5. -dün ne oldu biliyormusun profesör?
    -dün sen yarındaydın ki marti
    #599952 (cormorant, 02.09.2006 12:47)

© 2008 - uludağ sözlük

lafa dun ne oldu biliyor musun diye baslamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lafa dun ne oldu biliyor musun diye baslamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lafa dun ne oldu biliyor musun diye baslamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rustu donu dustu » kimsenin olmadigi bir yerde gegiren fenerbahceli » hybrid theory » donerin icindeki etin ekmegin arasindan dusmesi » peeping tom » yasal doping » ya kover beni » sonmeyen sigara izmariti » emre belozoglu » erkeklerin olmadigi bir dunya isteyen kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games