laf sokma sanati 

kapat
  1. arkadaşlar arasında oluşan iğrenç dialogların bir sonucu da olabilir. öyle bi laf döner nerde olduğunu unutabilirsin. çok gülünür edilir lakin neticede iğrençtir

-kurulmuşunuz masaya, bize yer yok mu ?
    +kaldırayım hemen oturcan mı ohahah
    #866734 (celibon, 16.11.2006 15:27)
  2. rüzgarlı bir havada kısa dönem askerlere bağıran bir zeka özürlü: hiiişşşt!! poşet uçma ha bize lazımsın!
    kısa dönem askerlerden biri: o kadar lazımsa gel sapından tut da uçmasın!
    #866762 (qb1903, 16.11.2006 15:34)
  3. kadınların uzman olduğu sanattır. sevgili bodruma tatile gideceğim ohh ruslar tarzı konuşmalar tarzıyla sevgiliyi kızdırmaya çalışmaktadır.
    -gideyim diyorum bodruma iki kişilik bir oda ama ruslar nerde bolsa oraya gideyim.
    +git hayatım tabi
    -evet evet gideyim
    +evet git
    -nie kızmıyorsun? !
    +ben istanbulda seni kızların üstünden alamıyorum. bodrumda 10 rusla olsan noolcak? onlar hiç değilse gidici.
    -^+'('=(%+'(%=+'%('/!
    #2118953 (serenitytheone, 12.08.2007 17:31)
  4. her babayiğidin harcı olmayan sanattır.
    #2118976 (omrum tribunde gecti, 12.08.2007 17:36)
  5. (bkz: hazırcevaplılık)
    #2119021 (minti, 12.08.2007 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

laf sokma sanati başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. laf sokma sanati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laf sokma sanati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jackie » rob halford » oy benum sevducegum » yakarim bu sehri evlendigin gun » chp ve mhp nin ali babacan i kabul etmemesi » daddy brother lover little boy » bir daha calmasi durumunda toplantiyi terkederim » karakoy ibadethanedir » bikini » metallica ya bok atarak karizma yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games