ladder 49 

kapat
  1. başrollerinde john travolta, joaquin phoenix ve jacinda barrett in oynadığı, bir grup itfaiyecinin hayatını konu alan 2004 tarihli hollywood filmi...
    #1906950 (gonul diyorum akil diyorlar, 11.07.2007 07:36)
  2. dün gece euro star'da izlediğim güzel film. sırf soundtrackini kimin yaptığını görebilmek için bekledim sabahın 4'üne kadar. goo goo dolls gibime geldi ama bilmiyorum. çok etkileyici ve müzikleri zihinde kalıcı film.
    #3637696 (oopps I did it again, 08.07.2008 17:22 ~ 17:39)

© 2008 - uludağ sözlük

ladder 49 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ladder 49 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ladder 49 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haydar dumen e sorulan yaran sorular » dayak yemeden once aglamak » tukurukus » izmir de carsaf giymek » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » fairson » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » yaran msn diyaloglari » harlequin forest » kalpsiz adam » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » seri halde arti oy veren melek » joe smith » nigde » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jolly joker balans » adim adim ibnelik » matrax » 31 cm » birinin gogsune yaslanip aglamak » dogan gorunumlu sahin » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » nezaket » please please me » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » cumhuriyet » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » luther