la valse des monstres 

kapat

1. akordeon'un çalınmadığı, dans ettirildiği bir yann tiersen parçası.
    #714913 (Eqin, 09.10.2006 13:12)
  2. toplam 17 parça olan, 44 dakika 54 saniyelik muhteşem yann tiersen albümü. aynı zamanda 1995 yılında çıkmış ve tiersen'in ilk albümü olma özelliğini kazanmıştır.

01 Freaks - mouvement introductif
    02 Freaks - la valse des monstres
    03 Freaks - frida
    04 Freaks - quimper 94
    05 Freaks - ballendaï
    06 Freaks - comptine d ete n°17
    07 Freaks - cleo au trapèze
    08 Freaks - La valse des monstres *
    09 Freaks - le banquet
    10 Freaks - Comptine d'ete n°17 *
    11 Freaks - Mouvement introductif *
    12 Le Tambourin de Soie - la rue
    13 Le Tambourin de Soie - ıwakichi
    14 Le Tambourin de Soie - hanako
    15 Le Tambourin de Soie - la plaisanterie
    16 Le Tambourin de Soie - le compteur
    17 Le Tambourin de Soie - Mouvement introductif
    #763520 (Eqin, 22.10.2006 15:25 ~ 15:27)
  3. benim gibi odun bir bünyeyi bile vals öğrenme isteğine sokmuş şarkıdır.
    #1378739 (goliath, 05.03.2007 23:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

la valse des monstres başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. la valse des monstres ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu la valse des monstres nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about la valse des monstres. Copyrights of the articles are belong to their authors.