la sulus naber zuhaha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sulus
  2. zuhaha
  3. naber iyidir senden naber
  4. naber koc
  5. naber lan got
  6. naber abi
  7. naber
  8. tayyip naber
  9. naber lan insan
  10. baboli naber

© 2008 - uludağ sözlük

la sulus naber zuhaha başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tayyip erdogan in kor olmasi » kufretmek istiyorum » alisar hoyugu » uyku » uretim cini » kanalturk » emir kusturica » besiktas in transfer politikasini elestirmek » nail down » seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen nurcu » 2009 yerel secimleri » hakkinizi helal ediyor musunuz » bilgehan » yaran ayarlar » gelmis gecmis en buyuk golcu » 21 05 2008 girgir kapagi » hilmar orn hilmarsson » buyu meraklisi aileler » jenna loves rocco » sozlukteki ayilar » 88 yaz 5154 e gonder 19 kontor kazan » geleneksel youtube a erisim yasagi » kendini dine veren sevgiliye bana da versene demek » capkin koca yalanlari » ali konti » enverland » nail file » sozluktekileri gruplamak » el mutemid » anksiyete bozuklugu » sopho khalvashi » parmak arasindaki sigarayla tokalasma » kizlari guzel gosteren detaylar » panayot abaci » hey onbesli » merve terim » wings of god » seri batak zirveleri » youtube un kapatilmasi olgusu » sutent » kiki » yolda yururken sigara sondurtmeye calisan zubukler » ister istemez » akalina » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » 18 mayis 2008 boluspor eskisehirspor maci » toygar » ilk 11 i tamamen degistirmek » eski sevgilinin cenazesine gitmek » hemoroid a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa