la rush 

kapat
  1. yapımcısı midway olan bir aksiyon araba yarışı oyunu oyunun istediği sistem de gayet cazip 256 ram ve 64 ekran oyuna gelcek olursak oyun los angeles da geçiyor gerçeğe çok yakın şehir düzenlemesi yapılmış , oyun çok eğlenceli ve sürükleyici.
    #1897036 (erdinch, 10.07.2007 01:37)

© 2008 - uludağ sözlük

la rush başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. la rush ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu la rush nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tehlikeli saplanti » charlie chaplin » bon iver tarzi baslik acma rehberi » mithat korler » kuzgun » karmayla gelecekteki uludag sozluk » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » isinmak icin vodka icmek » der meister » daniel tozser » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » rahatsiz adam » ordek popolu kiz » xvideos » hot spot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadi » cin » stalker » pulp fiction » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » banyo yapmak vs dus almak » philosophia » nezaket » erzurum » angelica » gullibility » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » aaal sozluk » askerligi seven insan » bu yaz ben cok degistim