la havla vela is la bonita 

1. la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim demek isterken araya bir madonna klasiği olan la is la bonita şarkısının kaynaması sonucu söylenen garip şey. *
    #3635256 (tu kaka bana, 08.07.2008 01:35)
  2. (bkz: hepimiz yanacasss)
    #3635262 (kafir kesen musluman kedi, 08.07.2008 01:36)
  3. (bkz: evet benimdi)* *
    ılımlı islamcını kişisel ileti şeysi olarak tasarlanmıştır.
    #3635264 (what if, 08.07.2008 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

la havla vela is la bonita başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. la havla vela is la bonita ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu la havla vela is la bonita nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acarlar bp » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » secimler oncesi abd den icazet almak » parallel synchronized randomness » kayseri » ortadogu » kara carsaf giyilmez giydirilir » fk vojvodina » banyo yapmak vs dus almak » alvaro obregon » mugla » anahtari evde unutmak » the richest man in bayburt » osmanli devleti » vicdan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » 7 nokta 4 yetmedi mi » elfmsd » gelin damat fotograflari » otobuste sikisip bayginlik gecirmek » brugge » langaza » doktor nazim » turkey hill » kuran i yere atan kizin sonu » hugo lloris » ayfon » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » bu yaz ben cok degistim » adanali