la blue girl 

kapat
  1. (bkz: ukteydim doldum)

hentai'lerin en popüleridir. mavi saçlı ablamız bir yandan okul bitirme telaşındadır, bir yandan da sürekli shikima dünyasına gidip bir çok yaratıkla savaşır, ki bu savaşlar bol tentacle attack'li sex duel'lardır. ortalama her 15 dakikada bir aşağıda ki gibi bir dialoğa rastlanabilir;

- now you will be the slave of my carnal pleasures .. rohh.. brooagghhh
    + no no, I'm a virgin no
    - nıhahahahahhaha
    + no no I'm coming
    - when you come, your worthless soul will join my eternal body .. nıhahah..

özetle akıllara zarardır. izlendikten sonra genelde "japonların anlaşılması zor fantazi dünyaları ile gelişmiş teknoloji arasında bir bağ var mı" konulu diyaloglar başlar.
    #3399882 (experimental, 15.05.2008 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

la blue girl başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. la blue girl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu la blue girl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solaryuma giren zenci » foster valley » makarna bile yapamayan yeni nesil kiz guruhu » kullanilmayan karakterleri bankaya yatirmak » tamer karadagli gibi kabustan uyanma rehberi » michael petkovic » tansu ciller e benzemek icin estetik yaptirmak » ben ki sevmekten hic usanmam » satranc oyununun bokunu cikarma yontemleri » cookie a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci