l annulaire 

kapat
  1. "abi hitman'deki hatunun başka filmini buldum hem de soyunuyomuş bunda" giriş cümlesiyle edinip izlediğim, sanatsal fransız filmi.

bir iş kazası sonucu çalıştığı işyerinden ayrılan, limanda bir otele yerleşen ve son derece ilginç bir laboratuarda işe giren güzeller güzeli ablamızın (bkz: olga kurylenko) hikayesi. mutlaka izlenmesi gereken, sanatsal ve görsel doyum yaşatan soğuk bir film.

--spoiler--
    ablamızın çalıştığı laboratuar sonsuza dek saklamak istediğiniz objeleri götürüp bunu sağladığınız bir yer. insanlar yanmış evlerinin tabanında yetişmiş ufak mantarları, sevgililerin kendilerine yazdığı şarkının notalarını, yüzlerinde oluşmuş yara izlerini getiriyorlar. kesinlikle ucu açık bir film, benim çıkardığım yorum bilim adamının binada oturan kadınları da aynı metodla sakladığı ve hediye ettiği ayakkabıların bununla ilgisi olduğu yönünde. özellikle piyano çalan yaşlı kadının odasındaki siyah beyaz fotoğrafta tüm kadınlar gençken, bilim adamının halen aynı görünümde olması enteresan.
    --spoiler--
    #3286953 (experimental, 18.04.2008 17:21)

© 2008 - uludağ sözlük

l annulaire başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. l annulaire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu l annulaire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogunun limanlari » independent project » gaziantepspor » ankarali turgut » sevisgen sipalar » kovulduk ey halkim unutma bizi » aziz baskanin alin bunu demesi » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » webmasterlar icin kaynaklar » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » tatil sonrasi ise baslamak » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » joy ride » basarisiz diyetisyen ufuk » yapay zeka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » the digital millennium copyright act » ahbap cavus iliskisi » lan » bestrafe mich » zirvato » wigan athletic » eric prydz » bu ne bohem ya » batmaya mahkum firma isimleri » aktutun karakolu » huseyin celik » the morgue » majdanek » yankiler