l a noire 

kapat
  1. hangi konsola çıkacağı henüz belli olmamış trailer'i nostalji seven oyuncuları çıldırtmış olan oyun.
    (bkz: rockstar kalitesi)
    #1517708 (fatality of fantasy, 11.04.2007 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

l a noire başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. l a noire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu l a noire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» creed » ayak parmagi » jargon yapmaya kasan yazar » gol amina koyim be » oylesine insan olmak » turkiye de devlet teklif ediyormus » bu ask beni yorar » ahmet yildiz olmedi sirin » annenin sosyalizmi cokerttigi an » yildirim demiroren » sosyete keci » ua cennet » aybars lebib » onikiye ceyrek var » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » belediye otobusunde aglamak » eksi sozluk » yumurtanin fircalanmams tarafi » max payne 3 fall to the dark » voksne mennesker » basur » toprak mansion » rosa parks » ayfon » bir kadinin en masum oldugu an » fairson » ezgi kod adli hatice inci » jamall » limanla kavgali isyankar kaptan » polo tisortle namaz kilmak