kyla cole 

kapat
  1. freeones.com adresine nerden, nasıl girdiysem hiç hatırlamıyorum şimdi, işte o adreste gezinirken denk geldiğim ve bir dönem gençliğinde verdiği heyecanla deli gibi resimlerini biriktirdiğim mavi gözlü halka acik melek

Turn Ons: A sincere, confident man, who's amusing and likes sex in public
    Turn Offs: Liars, arrogant people
    Interests: Sex, reading, roller coasters

gibi bir kaç özelliği var kendine ait sayfasında ki ben daha bişi demiyorum sözlük.

ofisiyal şeyside burda http://www.kylacole.com
    #3429105 (sinekas, 21.05.2008 23:07)

© 2008 - uludağ sözlük

kyla cole başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kyla cole ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kyla cole nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oglak burcu erkegi » ac kapat » izleyenleri gulmekten kirip gecirmek » dark shadows » ogretmenlerin sinifa dalarak girmesi » denek hayatim » pc de film izlerken msn acip yazma diyen zihniyet » lafendaz » burun killarinin biyikla birlesmesi » sozluk yazarlarinin web siteleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci