kuzum 

kapat
  1. bir kıza yatakta söylenince kızın meeeelemesine sebep olan sevimlimsi söylemsel
    (cathy, 08.05.2006 11:50)
  2. bir çeşit hitap tarzı.sevilen,sevilesi insanlara hitap etme biçimi.
    (freedean, 08.05.2006 11:54)
  3. (bkz: zuzum)**
    (morfin, 08.05.2006 11:56 ~ 11:57)
  4. istanbuldaki gayrimüslüm yaşlı teyzelerin çok kullandığı bir kelime.
    genellikle peşinden "sen ne diyorsun" gibi soru tarzında eleştiriler gelir.
    (pilotmont, 08.05.2006 11:59 ~ 12:56)
  5. "canım, hayatım, şekerim" gibi anlamları olan, buram buram nostalji kokan hitap kelimesi.
    (asiti kaçmış kola, 20.05.2006 21:58)
  6. eski türk filmlerinde çok sık geçen hitap kelimesi.

nen var kuzum?
    ne diyorsun kuzum sen?
    (oylumunelumune, 20.05.2006 22:04)
  7. genellikle yahudilerin çokça sarf ettiği sözcüktür.

-olmuyor ama kuzum...
    (LocK, 26.08.2007 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karasineklerin ellerini ovusturmalari » batuhan karadeniz » uc bucuk milyon dolar » meismak » tayyip erdoganin onune gecilemez cocuk sevgisi » karanfilli naciye » josh holloway gelsin diye magnum yiyen kiz » old love » brad pitt josh holloway george clooney » davulu delen jaguar » avokado » jest ve mimikler » ezik haller » tolga gariboglu » ozgurluk mahkumlari » akp yi kapatmayalim yabancilara satalim » abanilmis top » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » portakal » recep tayyip erdogan vs tuncay ozkan » eski sevgiliyle uyumayi ozlemek » george michael dansi yaparak savasa girmek » z yerine zo diyen insan » 20 haziran 2008 opeth istanbul konseri » nazim hikmet ran » murat yetkin » elif dedim be dedim » baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis » kursun gecirmez jartiyer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa