kuzeye gidiyoruz 

kapat
  1. Şarkı söylüyoruz, göğsümüzdeki ezgiyi
    Orada, hiçbir zaman çıkmadı.
    Yalnızca kimileyin bildi biri.
    Kimse bizi kalmaya zorlamadı.

Duruyoruz. Kesiyoruz adımlarımızı
    Yoksa sonu da bozulur
    Gözlerimizi tanrıya çeviriyoruz.
    Biz istedik bunca ayrılığı.

ingeborg bachmann
    #2200577 (mulayim, 26.08.2007 02:10)

© 2008 - uludağ sözlük

kuzeye gidiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuzeye gidiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuzeye gidiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ntv muhabiri » hak ve esitlik partisi » uludag sozluk yazarligi yemini » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » insanlar » bir memenin ardindan » mona lisa ya bakip 31 cekmek » sir isaac » avea11 » sinirli internetin ortak kullanilmasi » iste kuku kuku geldim » sivrisinege ucan tekme atmak » kaybetmek esraridir olmanin » sevgili ile zillere basip kacmak » hocaya tavir alan ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orgeneral sadi ozcan » serva dinu » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » sevgilinin aramamasi » antalya altin portakal film festivali » berfin » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » engin ceber » ciftin ozel gunu » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » kuzey irak » kurt soykirimi » incir pub