kuzeye dogru yatinca daha rahat uyumak 


kapat
  1. yeryüzünün manyetik çekimini keşfeden çinliler tarafından geliştirilen inanç. ilginçtir, bu duruma ilişkin en ufak bilimsel bir kanıt bile yoktur. fakat bazı doktorların başın kuzeye doğru olmasıyla tansiyonun düşebileceği ve kişinin daha rahat uyuyabileceği iddiası, bazı kişilerce konunun ciddiye alınmasına neden olmuştur. öyle ki, ingiliz yazar dickens'ın bu konuya olan aşırı inancı, batı toplumlarında da bu kanaatın yayılmasına zemin hazırlamıştır.
    #1101991 (thor voivoda, 04.01.2007 00:08)
  2. biz türklere ters gelebilecek bir durumdur.

    (bkz: hortum)
    (bkz: kıble)
    #1102028 (peyderpey, 04.01.2007 00:14)
  3. (bkz: kuzeye dönerek masturbasyon yapmak)
    #1102060 (enginar, 04.01.2007 00:19)
  4. kişiden kişiye değişebilecek durumdur. bazıları bunu inançla bağdaştırır ve başı kuzeye, ayakları güneye(kıbleye) gelecek şekilde yattıkları zaman saygısızlık ettiklerini düşünürler, bu yüzden güneye doğru yatınca psikolojikman rahat uyurlar. oysa ki bilmelidirler, ölüler gömülürken başları kuzeye, ayakları güneye doğru olacak şekilde yatırılır ve yüzleri kıbleye çevrilir. bunu bile bile gömdüğümüz ölülerin saygısızlık etmesine mi sebebiyet veriyoruz?
    #1102172 (bettyboop, 04.01.2007 00:40)
  5. tamamen psikolojik bir durumdur.uyku varsa her şekilde rahat uyunabilir.
    #1102184 (ozcartman, 04.01.2007 00:41)

© 2008 - uludağ sözlük

kuzeye dogru yatinca daha rahat uyumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuzeye dogru yatinca daha rahat uyumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuzeye dogru yatinca daha rahat uyumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ntv muhabiri » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » facebook ta ulkenin basbakanina hakaret etmek » ask i virane » tayyip oglunu askere gonder » wigan athletic » ertugrul saglam kesin gidiyor » ekrem dumanli » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » bayer » yasak kadin » alioum saidou » seytan ridvan » amr zaki » unutulmayan dizi replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tobias linderoth » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » yesim ceren bozoglu » osman pamukoglu » myspace » bobiler org » dr terry tommyrot » sonderkomando » abdullah gul » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » horse to water » volkan yaman » fethullah gulen in pkk suskunlugu » sozlukteki buglar