kuzey vargin 

kapat
  1. ( bu zamana dek adının sözlükte anılmamı$ olmasına kırıldığımı belirtmek isterim. )

ye$ilçam'ın gördüğü en büyük çamlardan biri. salih guney'i bıçaklamı$; salih'e " efendi ol! " ultimatomunu sert bir üslupla vermi$, birçok filmde hulya kocyigit'e yazmı$, taciz etmi$, erinmemi$ yalamı$, ulvi ki$ilik.

kendisini babam gibi severim.
    #840393 (ceviz agaci, 10.11.2006 15:40 ~ 15:47)

© 2008 - uludağ sözlük

kuzey vargin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuzey vargin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuzey vargin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatma aliye » irkci saman ile irkci musluman savaslari » birinci nesil yazitlari » tanri yi silahsizlandirmak » jesus christ propogandasi » ask onarir » if we don t end war war will end us » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » goncourt akademisi edebiyat odulu » gul ki » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » 402 nolu sinifin cocuklari » tretuvar calismasi » yeniceri » moderator bizim siparis nerde kaldi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kevin martin » sinan engin bilgisiyle istifa etti » bolgan » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » deniz yilmaz » acemisinden ankara notlari » sana suresiz izin veriyorum » harry kewell » bon iver » sigara birakanlara tavsiyeler » don demeyi unuttum » guitar hero world tour » hayat memat meseleleri » blitzkrieg » simdi onlar dusunsun