kuzey teksas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. teksas
  2. yerli teksas
  3. teksas malatya
  4. teksas katliami
  5. teksas tommiks
  6. kaktus and teksas
  7. celik bilek teksas
  8. ikitelli nin teksas olmasi
  9. cilali ibo teksas fatihi
  10. teksas koyun katliami

© 2008 - uludağ sözlük

kuzey teksas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 10000000 » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » pirsos » sampiyon belli ikinci kim » seriye baglamak » 21 05 2008 girgir kapagi » patronun masasina ucan tekme atarak zam istemek » rocco invades poland » ayari alip seriye baslamak » mahcup diktatorluk » eliot spitzer » efsane maraton » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » resat calislar » harf oyunlu cin nickler » sait faik abasiyanik » sakal » hakan kadir balta » icerik yonetim sistemi » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » mertce » karsiliksiz » so what » yaran tespitler » kurt » colin kazim richards » karin » sozlukculerin blog adresleri » 50 cent » l hospital » daragacinda olsak bile son sozumuz fenerbahce » sozlugu bir tek kadin memesine satarim » sessiz » hey on besli » turk halkinin converse i icsellestirmesi » kliplerdeki sacmaliklar » parayi bulunca nick degistirmek » josef fritzl » radikal » abaka han » komunizm ile seriatin kardesligi » sebnem ferah » minyatur » mutlulugun anahtari kucuk seyler » jumbo catal bicak seti » politika » selahattin demirtas » ertug ergin » cop adam » yaran baslik yonlendirmeleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa