kuzey irak fahri turk konsoloslugu 

kapat
  1. halen neden açılmadığını merak ettiğim onursal kurum. "sen beni tanımıyosun ama ben sana onur bile verdim" diyebilecek bir talabani hareketi.

kendi fahri konsolosluğunu bombalayan ilk ülke olarak ta tarihe geçebileceğimiz oluşum. görev kime verilir bilmem ama travsiyem taloşa şu ki bence ajdar bu işi yapsın.
    (ysfzyck, 27.03.2008 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mike tyson evander holyfield mac 3 » benandroidmiyim » otan » hocam sinava calisabilir miyiz » osuruk cok bok yok » komunistlerin fakir olmasi » sozlukte intihar basliklari gorup intihar etmek » uludag universitesi 2008 bahar senlikleri » mdk47 » adamim sen kendini ne saniyorsun ha » fight club » paris ve londra da bes parasiz » karmasina gore yazar degerlendirmek » penisin segirmesi » bi biskreme verdim » yeni isin ilk gununde eski is yerini kotulemek » liam neeson » vicdani ret » calislar » turk kizinin misafirlikte ayak buzusturme sorunu » cember » half life decay » kova burcu erkegi » kenan evren » sakin sakin » kredi karti magrurlari » var misin yok musun » tasikardi » corlu mehmet akif ersoy anadolu lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa