kuzenim diye demiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. moderatorsun diye bir sey demiyorum bak
  2. kendi anketim diye demiyorum
  3. almanya da bir kuzenim var
  4. ben ciftlesemedim bari kuzenim ciftlessin
  5. sen diyorum sen demiyorum
  6. size hic bir sey demiyorum lan
  7. lan ben neyse bir sey demiyorum
  8. ben baska bir sey demiyorum
  9. lan neyse bir sey demiyorum
  10. ya ben lan neyse bir sey demiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

kuzenim diye demiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kuzenim diye demiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuzenim diye demiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» friedrich wilhelm nietzsche » yeni uuser olacaklara nick onerileri » okun kanunu » turbanlilarin evde cilgin dekolte giymesi » nazim hikmet ran » alkollu icki fabrikasinda turbanli isci calismasi » lips like sugar » fikonun yeri » menekse esansi » john mayall a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games