kuyrugumda bir sey var kirmizi kirmizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ay kirmizi aylar kirmizi
  2. kirmizi ruj ve kirmizi oje ikilisi
  3. kirmizi
  4. kirmizi oda
  5. kirmizi et
  6. kirmizi don
  7. kirmizi hat
  8. kirmizi oje
  9. kirmizi kot
  10. kirmizi ruj

© 2008 - uludağ sözlük

kuyrugumda bir sey var kirmizi kirmizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuyrugumda bir sey var kirmizi kirmizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuyrugumda bir sey var kirmizi kirmizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3g » ada » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » banyo yapmak vs dus almak » bombibom » msn de aglamak » 15 mayis 2006 » jolly joker balans » july4th sirin » tatilden yeni donen is arkadasi » masumiyet muzesi » artvin kemalpasa festivali » binbasi ersever in itiraflari » cherry garcia » kalpsiz adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the recycler » kisiligini oturtamamis ozenti insan » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » gecen haftanin en begenilen entryleri » zall » alkislarlayasiyorum com » bir kadinin en masum oldugu an » bob woodward » the richest man in bayburt » disko krali » uludag sozluk hakkinda ne dediler » zihniyetler bitmez evladim » toprak mansion » recylcle bin » 5 m migros