kutusunda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sigara kutusunda yazanlar
  2. muzik kutusunda calan ask sarkisi
  3. bira kutusunda yumurta yapmak
  4. kutusunda buyuk cikanin depresyona girmesi
  5. silik kutusunda silinen entrylerini saklamak
  6. marlboro kutusunda samsun sigarasi tasimak
  7. eti puf kutusunda arta kalan granulleri siyirmak
  8. geri donusum kutusunda yasam kavgasi vermek
  9. mesaj kutusunda 4 adet mesaji olan yazar
  10. deniz icinde kola kutusunda buyuyen balik

© 2008 - uludağ sözlük

kutusunda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kutusunda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kutusunda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanrinin yoklugu » sinan engin » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » candy shop » don demeyi unuttum » 3 telli bass gitar » cekememek » bekaret onemsizdir diyen erkek » icim urperdi valla » 402 nolu sinifin cocuklari » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » oguzhan ozyakup » hayko cepkin » milli gurur milli forma » can yucel cevirisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » bizden kacmaz kameralari » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » rs4 rtr 3 evo » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » birol guven in lost senaristi olmasi » seviyeli bir sohbete ne dersin » cooler than jesus » vatan » incesaz » agiz yirtmak » rahmetli ozal i unutamamak » hasan mezarci » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » camii manzarali ogrenci evi