kutukutupense 

kapat
  1. yeni bir 4. nesil yazar.
    *
    (ncldlbz, 02.08.2007 11:26 ~ 11:27)
  2. kutu kutu pense, elmamı yerse arkadaşım ... arkasını dönseeee.
    * *
    hı hım.. neyse dördüncü nesilmiş.
    keyifli birine benziyor.
    hoşgelmiş.
    (ess ess, 22.09.2007 22:32)
  3. bir coocuk oyunudur.
    ek : aynı zamanda 4. nesil bir uuser *
    (zehir, 05.10.2007 16:24 ~ 16:25)
  4. eller tutuşturulup dönülerek oynanan bir çocuk oyunu. dönerken de tekerlemesi söylenir.
    (minti, 05.10.2007 16:26)
  5. keyifli, eğlenceli, alkolik, ironik, kıvırcık olan arkadaş yazar.
    (cibiliyetli, 26.11.2007 21:49)
  6. saygı & sevgi konusunda inanilmaz hassas olan bir yazar imis. ikisinden birine dokundun mu ciranizi söndürebilir. gayet anlasilir tabii.
    (amantes sunt amentes, 16.05.2008 17:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 2078 eurovision sarki yarismasi » film tadindaki sarkilar » recep tayyip erdogan » 2085 eurovision sarki yarismasi » prisoner » kafa kampi » yipranmissozluksayfalari » klasik muzik dinlemenin havasi » yar gitme » umutsuzluk » ahmet kaya » izmarit » nacer barazite » yanik saraylar » tek eli yumruk yapip digerini uzerine vurmak » ret » ctrl l » usutuk popolar » bill walton » sibel can » sozlugu kapatmak » allahaismarladik » yilin en inanilmaz bes sorusu » guven hokna » cassius » nil karaibrahimgil » karma » gunaha davet ettim gelmeyen olmadi » dark passion play a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa