kutsal gruplar 

kapat
  1. çoğunluğun tapdığı gruplar.^^lan acaba olmasaydı burda bu şekilde olurmuydum?^^ sorusunu sorduran gruplar.
    #1931987 (PaVeLL, 14.07.2007 14:09)
  2. (bkz: pentagram)
    #1931993 (PaVeLL, 14.07.2007 14:09)
  3. ruhban sınıfı mesela, bir kutsal gruptur. bizde yok gerçi, bi ara mehmet nuri yılmaz vardı ben onu kutsal görecek gibiydim tam, değişti sonra. ruhban eksiği var memlekette.
    #1932002 (garulf, 14.07.2007 14:11)

© 2008 - uludağ sözlük

kutsal gruplar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kutsal gruplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kutsal gruplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» platonik ask » lindsay lohan » superseks » hayatta anlik mutluluk veren seyler » sufjan stevens » cebit bilisim eurasia 2008 » beyaz prensli at » 3harf sozluk » gaziosmanpasa » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » sapthuran » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » ibrahim tatlises » eskiya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john locke » kizlarin gotunu kaldirmak » brokerx5 ya da mustang » bir kadinin en masum oldugu an » banyo yapmak vs dus almak » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » duyun u umumiye » uludag sozluk un reklam almasi » bob woodward » golden horn » efes dark » iki tasagim onume aksin » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » genc sabri saci » ivan kaliayev