kutsa bizi alen 

kapat
  1. yaratici besiktas taraftarinın amigo alen markaryan'a esprili yaklaşımıdır. *
    #310308 (can, 04.06.2006 01:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kutsa bizi alen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kutsa bizi alen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kutsa bizi alen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » joneca » genetik ozellikleriyle ovunen insan » batmaya mahkum firma isimleri » fehim pasa » ozur diliyorum » birinci batarya » dile dolanan sarkilar » 52 bin kisi nasil susturulur » sol » fenerbahce ye teknik direktorluk icin basvurmak » vicdani ret » jennifer carpenter » anne terligi » lost un en guzel bayani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi kalesine gol atip sevinc yasamak » yakalamac » orhan tv » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » bir olcu birimi olarak bir milyon » leader of the dawn » son » ankaraguclulerin saraba dusmesi » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » nihat koray » okuz » arda turan » rhetorical question » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu