kutsa bizi alen kutsa bizi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kutsa bizi alen
  2. zall kutsa bizi
  3. sampiyon yap bizi cehennemde yak bizi
  4. yak bizi
  5. bizi arayin
  6. top bizi sevmedi
  7. mesut et bizi
  8. kurtar bizi tdk
  9. tanistir lan bizi
  10. hey dj ucur bizi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turkiye bayanlar basketbol ligi » kurtlar vadisi pusu » bira sisesine isemek » aglatmayan sogan » varim diyor » madimak muze olsun kampanyasi » eastern promises » bakkaldan sakiz calan cocuk » halim sefik guzelson » the sims 2 castaway » distayevski » kiyamet gunu gazete mansetleri » ricardinho » ikiz » nizam i alem » ben bir multeciyim » ayrangeven » mevzuhal » en cok entry girilen baslik » yamuq » durustluk oyunu » kadinlari seksi gosteren detaylardan tahrik olmak » worms mayhem » cemisgezek in tarihi eserleri » guleycan » haziran » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » keleve » sait faik hikaye armagani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa