kutahya ataturk lisesi 

kapat
  1. kutahya da maltepe bulunan bir super bir de normal liseyi barindiran lisedir. mezunu olmuslugum vardir. bizim zamanimizdan sonra karizmasi kaybolmustur. zira bir zamanlar kutahyanin en iyi lisesiydi.
    #1380004 (cooldiver, 06.03.2007 10:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kutahya ataturk lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kutahya ataturk lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kutahya ataturk lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanga » 21 eylul 2008 ac milan ss lazio maci » patatesli » edin dzeko » mavi jeans in yanina bordo isimli dukkan acmak » velev ki hamdolsun » yaran entry silinme sebepleri » yemek yapmayan anne modeli » womanizer » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » son firti cekecekken garsonun bardaginizi almasi » eriste » buyuk yasa ragmen cizgi film izlemek » kargo » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » film ekimi » slow train » eski sevgiliyle karsilasmak » eshot » vatan gazetesi nin internet sitesinin kapatilmasi » kardesini her zaman bakkala gonderen abi modeli » meydanbenim » vatan in harry kewell yerine harry potter yazmasi » asosyallesiyorum muntazaman » turk vatandasi » cesitli tarzlarda muzik dinlemek » erkekler dogustan orospudur » raio piiroja » beyaz ekmek » universite