kutahya ali gural lisesi 

kapat
  1. mezun olduğum lisemdir. hoştur. güzeldir. ayrıntılı bilgi için http://www.aligurallisesi.k12.tr/ adresini ziyaret ediniz.
    (Alcapon, 08.05.2008 00:08)
  2. kütahya'nın çevresindeki fabrika yapılabilecek arsaları satın alıp kütahya'ya yatırım yapılmasına engel olan insanların devlete ve halka şirin görünmek için yaptırdığı okul.
    (plus, 08.05.2008 17:49)
  3. kutahya anadolu ogretmen lisesi ile husumeti olan okul.yerleşkesi fatih mahallesindedir.
    (historik, 08.05.2008 18:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir kucuk kadin » allah » asi » 13 mayis » unlu filmlerden ilginc sozler » kargamis in tarihi eserleri » eva longoria » entelektualizasyon » blinds » balikesir universitesi » trille » belediye otobusunun magellan ruhlu on cam yolcusu » luis figo » beklemek » hizmetici egitim » esnaf » cennete girmeyi reddedip cehenneme girmeyi istemek » uludag sozluk » torrent » farkli olmak » greenplastic » uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet » insanlardaki cinsel iliski sisteminin sacmaligi » cay i teemmul » dogru yanlis » nafia vekili » ananas » ulu sozluk un libidosu » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa