kusuratli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kusuratli rakamlarin psikolojik etkisi
  2. yazar burada kusuratli sayi veriyor
  3. kusuratli sayi verince inandirici olmak
  4. kusuratli rakam verip inandirici olmak
  5. kusuratli sayi vereyim de salladigim anlasilmasin
  6. kusuratli soyleyeyim de salladigim belli olmasin
  7. calar saati kusuratli olarak kurmak
  8. kusuratli saate randevu verince dakik olmak

© 2008 - uludağ sözlük

kusuratli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kusuratli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kusuratli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » dave seaman » isim degistirmek » dero birlikleri » ncldlbz » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » merkur operasyonu » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » senden elektrik alamiyorum » windows 7 » volkan sen » seni seviyorum demekten korkmak » yakup sevindik » nike » 50 karakter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendini ilk bulusmada opturen kiz » turgay bahadir » state of mind » makale araniyor duyurulari » en az uc emo dogurun » tanrinin sicili » urolog » tevekkul etmek » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » ikile kocum » ricky martin in kokainden olmesi » vicdani ret » lig tv yorumculari » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » deli fuat pasa