kusura bakmayin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kusura bakmayin ev biraz daginik
  2. kusura bakmayin ya allah varmis
  3. arkami dondum kusura bakmayin
  4. dertlerimle sizi de uzdum kusura bakmayin
  5. siz turklere bakmayin birkac gun soylenir susarlar
  6. kusura bakma
  7. kusura bamya
  8. kusura kalma
  9. ben yeni basladim abi kusura bakma
  10. kusura bakma gotume benziyorsun

© 2008 - uludağ sözlük

kusura bakmayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kusura bakmayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kusura bakmayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kompleksiz insan » philippos » ebabil » sari olan herseye sikini sok ilkesi » kablosuz internet caiz degildir » sevgi dolu guzel insan » der meister » kisiyi suc islemeye iten etkenler » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » bedevi kulturu » kedikemal » kara mancar » o my freaking god » ahmet cakar » net sicarsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kafasi calisan ac kalmaz » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » ali riza yildiz » temcit pilavi » cocukken yapilan salakliklar » ibrahim kutluay » yaran fikralar » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » hot spot » guldurgec » tekin acar » stalker » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » toygar isikli » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci