kusura bakmayin ev biraz daginik 

kapat
  1. Kendini ev temizligine adamis yurdum insani tarafindan, giriste misafirlere soylenen celiskili uyari cumlesidir. Nedir yani? evin her kosesi ciflenmis, vimlenmis, tek bir toz zerrecigi bile yokken niye soylersin bunu! ille de: "aman efenim lafi mi olur? biz de olmadik zamanda geldik bikbikbik" gibi seyler soyletmek midir amac, bilinmez. bu tip evlerde steril duzeni bozmaktan korkar, kipirdayamaz insan bir de.
    #1910200 (notdolllab, 11.07.2007 17:35 ~ 17:36)
  2. ulan nerden çıktınız ibneler, tam götümü yaymış dinleniyordum demenin kibarcasıdır.
    #1910261 (qb1903, 11.07.2007 17:41)
  3. ee elli lira verdik bu iş için, ne yaptın sabahtan beri evimizde?!
    #1910265 (cokmugerekli, 11.07.2007 17:41)
  4. evinize misafirliğe gelen herkes için söylenen ve değişmeyen mahçup öbek..
    - Yaa n'oolur kusura bakmayın arkadaşlar ev biraz dağınık
    Verilen cevap ise hep aynıdır;
    - Ne alaka sen benim odamı gör *
    #1910848 (witchande, 11.07.2007 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

kusura bakmayin ev biraz daginik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kusura bakmayin ev biraz daginik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kusura bakmayin ev biraz daginik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» frotorizm » rome » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » venividivici » asik olunca surekli gulumsemek » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » bratislava » regl kokusuna cozumler » orda durma » sacriter » kannabinohid » ucgensel terapi » mehmet can » samimiyet » demostrasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matematik fikralari » eh iste » cemsbg » hela yerine bela diyen yasam formu » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » tartar » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » yaran entryler » zifir » michelle marsh » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » bakir kazan » the midnight meat train » antidepresan