kusura bakma artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kusura bakma
  2. ben yeni basladim abi kusura bakma
  3. kusura bakma gotume benziyorsun
  4. eksi oy verirken kusura bakma hacim demek
  5. kusura bakma sesini duyamiyorum yine dustum de
  6. gozlerin kirlenmis yar artik bana bakma
  7. bakma bana oyle bakma
  8. kusura bamya
  9. kusura kalma
  10. kusura bakmayin ev biraz daginik

© 2008 - uludağ sözlük

kusura bakma artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kusura bakma artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kusura bakma artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kac yil oldu » knut » mayina basip sehit olmak » ramora » guiza nin 5 aurelio etmesi » dertlerin kadini oldum » yap kurtul » surekli acikmak » facebook » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » fehim pasa » mehmetcigin katili amerika » gazi kars » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » anten » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » usuyen kutup ayisi » the truman show » man who sold the world » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » amare stoudemire » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » fesat » sinirgac » sozlukculerin popomundo karakterleri » insan » ece erken » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari