kustum guran 

kapat
  1. -guran sen super yakışıklı bi insansın
    -o zaman sana kustum ben
    -ama guran...
    -olsun ben gene de kustum...

her şeye, her zaman kusme potansiyeline sahip; geleceğin zengini canımm arkadasım...
    #1142861 (ruyagordum, 12.01.2007 17:49)
  2. (bkz: saviour)
    #1247505 (ruyagordum, 02.02.2007 15:39)
  3. küstüm yüklemi ile biten bütün cümlelerin tek öznesi.Kavgaların en güzel kavalyesi.Hissiyatlı tembel, doymak bilmeyen aç insan.içinde biriktirdiği küsme potansiyeli içinde etrafa vahşi cazibesiyle gülücükeler atan naif, kırılgan, darılgan insan.
    #1247646 (manik depresif, 02.02.2007 16:08)
  4. ne kadar olgunlaşırsa olgunlaşsın küsmesi baki kalacak, manik depresif'i de komalara sokan süper sevimli yaratık, susam sokagi 'nın kırpığı tipli canavar bozması arkadaş. *
    #1334792 (ruyagordum, 22.02.2007 18:30)

© 2008 - uludağ sözlük

kustum guran başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kustum guran ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kustum guran nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kertenkele » haliliye medresesi » yumurtanin fircalanmamis tarafi » spitze » 14 ler olayi » the dark night » somebody » ctrl shift s » tip fakultesi bitirip pastaneci olmak » mystiquewarrior a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci