kusmayin tamam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tamam lan tamam ergenekon yok
  2. tamam tamam sustum
  3. tamam mi
  4. haa tamam asl
  5. tamam be uff
  6. tamam mia
  7. tamam da
  8. tamam kes
  9. 5 6 2 tamam
  10. tas tamam

© 2008 - uludağ sözlük

kusmayin tamam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kusmayin tamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kusmayin tamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berna ozturk » antalya » basak parlak » the famous soas rebetiko band » i belong to che » atilim universitesi » karanlikta entry girmenin zararlari » lena headey » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » rengin soysal » o my freaking god » sabetayist » ezik » alternatif prezervatif isimleri » ilhan berk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » azadiya welat » ortadogu » adini soylemeyen sevgili » yakisikli olmak » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » elfmsd » sair uuserlardan siirler » fenerbahce taraftari » benim niye yok » zorya luhansk » vukuat pepdemir » blindness » saldiray abi » napan » pile