kuskun yollar 

kapat
  1. ozlem ozdil'in gonlum daglarda albümünde yer alan bir "mürşid has" türküsüdür. sözleri söyledir...

Küskün Yollar

Şu Dünyaya Geldim Geleli
    Ah Çekerim Ağlarim
    Var mi Bir Halden Bilenim
    Yare Küsmüş Yollarım

Kimseler Bilmez Halimden
    Ayrıldım Gonca Gülümden
    Vefasız Yarin Dilinden
    Ah Çekerim Ağlarım

Attın Sevdaya Ağladın
    Ben Yandım Sen Yanmadın
    Kervanım Kaldı Çöllerde
    Sonu Gelmez Yollarım

Kimseler Bilmez Halimden
    Ayrıldım Gonca Gülümden
    Vefasız Yarin Dilinden
    Ah Çekerim Ağlarım
    #2754313 (stalker, 27.12.2007 18:15)

© 2008 - uludağ sözlük

kuskun yollar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuskun yollar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuskun yollar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» virginia woolf » darwin in olmeden onceki son namazi » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » karisina kahvalti hazirlayan erkek » carolus linnaeus » kopush fm » paranoya » bes parasiz » glossolali » solcu » mustafa karasu » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » cimbom » mutlu olmak icin » duz adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aldatan sevgili » cahillikler kitabi » robinson crusoe 389 » tembellik » saturnine » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » istinye park » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » tivordiyznak » ferber » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » kopyala yapistir yazarligi » memati bas kafamiza sik » ats2